Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
    плоското квадратно с два болта е сензора на дросела,не помня дали беше отпред
    Плоското квадратно е отзад на дросела. Благодаря, колега
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
      Какво е туй нещо АУТО?? Ти да не си с климатроник?

ако искаш разкачи акумолатора за малко,ще се оправи но е временно решение...
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

• и аз имам същия проблем с климатика ако някой намери отговора ще съм много благодарен

Comment

• Искам аз да си намеря бели мигачи за 146!Някой ако продава и спойлер да ми каже. Искам да изхарча пари по колата малко
          Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
          146 1.4 - Темпераментната друсалинда
          Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
            Искам аз да си намеря бели мигачи за 146!Някой ако продава и спойлер да ми каже. Искам да изхарча пари по колата малко
            Предлагат се в платените обяви в "продава" - бели и черни.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Здравейте от доста време се каня да попитам за един проблем в моята алфичка, но така и забравям.

Работата е следната , в резервуара ми неможе да попадне въздух и се получава вакум.Немога да разбера дали е от капачката или одушника.Понякога ако не изчакам да се оправи наляганего дори ми се е случвало да излиза бензин.

Някой ако има и той такъв проблем нека сподели как се е справил с него.
              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Предлагат се в платените обяви в "продава" - бели и черни.
                Благодаря ти!
                Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Таа да попитам за един симптом. Значи вие ми лагера на съединителя от време на време (тоя симптом го знаем вече). Доста е твърд, а днес забелязах, че когато натисна педала до краи, се чува едно щракане. И се усеща като прищраква като вибрация или леко задържане и освобождаване на педала . Та на мен ли нещо ми е прищракало или това е още един признак, на заминаващ съединител
                  sigpic
                  145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
                    Здравейте от доста време се каня да попитам за един проблем в моята алфичка, но така и забравям.

Работата е следната , в резервуара ми неможе да попадне въздух и се получава вакум.Немога да разбера дали е от капачката или одушника.Понякога ако не изчакам да се оправи наляганего дори ми се е случвало да излиза бензин.

Някой ако има и той такъв проблем нека сподели как се е справил с него.

Здравейте пак , някой има ли идея за по-горе написаното от мен.Немога да открия от къде идва проблема , от капачката резервоара или въздушен филтър на резервоара ?
                    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Според мен, проблема е в отдушника. През капачката не следва да смуче въздух... май, до колкото си спомням. Имаше една тема как да се почисти въпросния отдушник преди няколко години, потърси я.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

• Колеги споделете си мнението за ефекта от спортните пружини.... изпаднаха ми едни хубави червени Eibach и се чудя дали да ги взема. Става ли по-стабилна колата с тях или само друса повече??
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• 100% трябва да стана По.... стабилна но,самият факт че става като каруца особенно по нашите пътища, само това би ме разобедило.
                          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Само пружини не е добра идея. Ако слагаш спортни пружини си трябват и правилните амортисьори.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• Здравейте, нали е тема за общи приказки, та и аз да кажа нещо.
                              Вчера смених задни накладки и останах изумен...
                              Оказа се че на колата някой "супер монтьор" е сложил по две различни накладки в апарат(демек че са две по две еднакви, но в апарата се различаваха - вътрешна от външна) вижте снимката

Всъщност, за да ви бъда полезен - модела задни накладки за 145 1.9 JTD с ABS е този с допълнителното зъбче(на снимката - накладката вляво).
                              sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                Само пружини не е добра идея. Ако слагаш спортни пружини си трябват и правилните амортисьори.
                                Ок, колега, значи няма да експериментирам!
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X